HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да биде најголем производител на квалитетот

HOT ПРЕПОРАЧАНО

Во секој агол на светот, ќе најдете SOUTLIER МАШИНА

Ningbo Guowei механички заптивки фабрика е специјализирана за дизајн, развој, производство, продажба на разни механички заптивки бизнис. Дизајн на производи согласност со DIN24960, ISO9001 ... Тие може да се користи за да се хемиската индустрија, прехранбената индустрија, третман на отпадни води, нафта и така натаму.

Нашите главни производи се висока технологија производи широко ...