REKOMANDUAR HOT

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

FLYGT Pump Mekanike Seals-GW05VC-045

Seal Size: 45MM Materia: TC/TC/VITON

Grundfos Pump Mekanike Seals-GWGLF-23

Kushtet Operative: Temperatura: -30 ℃ për + 180 ...

REKOMANDUAR HOT

Në çdo cep të botës që ju do të gjeni një SOUTLIER makine

Ningbo Guowei Mekanike nënshkruan Fabrika është e specializuar në projektimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen e vulave mekanike të ndryshme të biznesit. Dizajni i Marrëveshja e produkteve me DIN24960, ISO9001 ... Ato mund të përdoren për industrinë kimike, industria ushqimore, trajtimin e ujërave të zeza, naftës dhe kështu me radhë.

Produktet tona kryesore përfshijnë produkte të teknologjisë së lartë gjerësisht ...