за нас

Ningbo Guowei механички заптивки фабрика е специјализирана за дизајн, развој, производство, продажба на разни механички заптивки бизнис. Дизајн на производи согласност со DIN24960, ISO9001 ... Тие може да се користи за да се хемиската индустрија, прехранбената индустрија, третман на отпадни води, нафта и така натаму.

Нашите главни производи се висока технологија широко се применуваат во Flygt пумпа серија, Grundfos пумпа печат, метал охладители печати и видови кертриџ печати, што може да го замени Џон Крејн и Burgmann производи. Во меѓувреме, ние исто така може да снабдување на резервни делови со материјал силициум карбид, волфрам карбид, керамика и јаглерод.

Растенијата Серија спецификации комплетен производ, не само развој на инклузивна на главните механичка заптивка серија на модели домашни и странски, но ќе имаат одредена сума на мапирање, развој на способности прототип, квалитетот на материјалот е од витално значење за способност, перформанси и животот на еден печат. Па ние ги користиме високо квалитетен материјал. Нашите оператори слоганот: "Операторите писмо-базирани, клиент повредени светот, претпријатија кои сакаат чесни". Духот на претпријатието кредибилитетот со клиентите, и заемно корисни заедничко. Ние ќе ги снабдуваат со нашиот најдобар професионална услуга на клиентите.

компанија

компанијата концепција

основни вредности

Ориентирани кон луѓето, интегритет и прагматични, длабоко орање, продолжи извршување на подобро управување, обука за работа за музиката на персоналот, да се создаде најмногу конкурентен тим.

Деловни луѓе, образование, работа, почитување на комуникација.

Го почитуваат духот на договорот, спуштен на земјата, спуштен на земјата да се направи секоја работа.

Продолжи да се обиде и да резимираме. акумулација на врнежите, и се стремиме да одиме во техничките врвот индустрија.

Да се ​​справат со бенефиции, не постои само најдобрите подобро, од гледна точка на стандардизација, префинетост, нула дефект на извршување на совршеност е долгорочен основна задача.

За да се создаде добар амбиент за работа и живот, нека сите вработени степен на релаксација, како и работа, ужива врз основа на семејството и успех во кариерата смисла.

Претпријатие конкуренција на крајот се гледа во натпреварот за таленти, со најконкурентни тим е опстанокот на претпријатието и развој на сигурен гаранција

мисијата на компанијата

Постојано да се подобри себеси, да се создаде вредност за сите партнери.
Преку континуирана leaming и раст за клиентите, вработените, акционерите гозбите, општеството да се создаде вредност на одржлив раст.