Rreth nesh

Ningbo Guowei Mekanike nënshkruan Fabrika është e specializuar në projektimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen e vulave mekanike të ndryshme të biznesit. Dizajni i Marrëveshja e produkteve me DIN24960, ISO9001 ... Ato mund të përdoren për industrinë kimike, industria ushqimore, trajtimin e ujërave të zeza, naftës dhe kështu me radhë.

Produktet tona kryesore përfshijnë produkte të teknologjisë së lartë të aplikohen gjerësisht në FLYGT seri pompë, GRUNDFOS vulë pompë, metalike shakull vulat dhe llojet fishek vulat, të cilat mund të zëvendësojë John Crane dhe Burgmann produkteve. Ndërkohë, ne gjithashtu mund të furnizimit me pjesë rezervë me karabit silic materiale, tungsten karabit, qeramike dhe karboni.

Plant Seria specifikimet e produktit të plotë, jo vetëm përfshirëse e seri të mëdha brendshme dhe të jashtme mekanike vulë e modeleve, por do të ketë një sasi të caktuar të hartës, aftësitë e zhvillimit prototip, Cilësia material është jetike për aftësinë, performancën dhe jetën e një vulë. Kështu që ne përdorim materiale me cilësi të lartë. operatorët tanë parullën: "Operatorët letër-bazë, konsumatori plagosur botërore, ndërmarrjet gatshëm të ndershëm". Fryma e besueshmërisë ndërmarrje me klientët, dhe të përbashkëta reciprokisht të dobishme. Ne do të furnizojë me shërbimin tonë të mirë profesional për konsumatorët.

Kompania a

konceptim Company

Vlerat thelbësore

Njerëz të orientuar, integritetin dhe pragmatike, plugimi i thellë, ndjekja e vazhdueshme e menaxhimit më të mirë, trajnim në punë për stafin e muzikës, për të krijuar ekipin më konkurrues.

njerëzit e biznesit, arsimit e punës, respekt për komunikim.

Respektojnë frymën e kontratës, me këmbë në tokë, poshtë në tokë për të bërë çdo gjë.

Vazhdojnë të përpiqen dhe të përmbledhur. akumulimi reshje, dhe të përpiqen për të ecur në majë teknik të industrisë.

Për të menaxhuar të mirat, nuk ka më të mirë vetëm më të mirë, nga pikëpamja e standardizimit, sqimë, zero defekt për ndjekjen e përsosmërisë është një detyrë themelore afatgjatë.

Për të krijuar një pune dhe të gjallë mjedis të mirë, le të të gjithë punonjësve të një shkallë të relaksimit dhe punës, duke gëzuar një në bazë të familjes dhe karrierës arritje kuptim.

Konkurrenca Ndërmarrja është pasqyruar në fund të fundit në konkurs talent, me ekipin më konkurrues është ndërmarrje mbijetesa dhe zhvillimi i një garanci të besueshme

Misioni i kompanisë

Për të përmirësuar vazhdimisht veten e tyre, për të krijuar vlerë për të gjithë partnerët.
Nëpërmjet leaming vazhdueshëm dhe rritja për konsumatorët, punonjës, gosti aksionarëve, shoqërisë për të krijuar vlerën e një rritje të qëndrueshme.